Kategória

Kutatás és tanulmányok

Keresési találatok a(z) Rendszeres események kifejezésre.

Találatok száma: 33
Európa jövője globális kontextusban - Az Európai Unió szerepének jövője a Balkánon: Hogyan keveri újra a kártyákat az ukrajnai háború?
Az iASK intézete bemutatja az Európa jövője globális kontextusban előadássorozatának kereteiben Vedran Džihić előadását “Az Európai Unió szerepének jövője a Balkánon: Hogyan keveri újra a kártyákat az ukrajnai háború?” címmel
XXIII. Nemzetközi Nyári Egyetem: Európa a változás viharában – Kelet-Európai forgatókönyvek
Huszonharmadik alkalommal rendezi meg Nyári Egyetemét Kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (iASK) és a Társadalmi és Európai Tanulmányok Intézetével (ISES) és a Pannon Egyetemmel együttműködve, a Közép-Európai Kezdeményezés (CEI) támogatásával.
Nemzetközi KRAFT Konferencia - 9. Kreatív város - Fenntartható vidék
Idén a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI-iASK) kilencedik alkalommal tartja meg éves tudományos-szakmai konferenciáját a Kreatív város – Fenntartható vidék (Kraft) koncepció tágan értelmezett témaköréhez igazodóan.
Európai Blue Sky Konferencia - Sólymok és galambok a kék égen
Béke és háború: együttműködés és pusztítás a 21. században címmel november 20-21-én, ötödik alkalommal rendezik meg a Blue Sky konferenciát Budapesten, a BTK Zenetudományi Intézetben.
XXVIII. Nemzetközi Nyári Egyetem
A 28. Nemzetközi Nyári Egyetem egyedülálló platformot kínál arra, hogy exkluzív betekintést nyerhetünk a nemzetközi szervezetek belső működésébe és stratégiáikba a globális problémák, például fegyveres konfliktusok, humánbiztonsági válságok, migráció és a mesterséges intelligencia gyors fejlődése kezelésére.
UNESCO MOST Téli Iskola - Ellenállóképesség a bizonytalanság korában - Összefoglaló
Összefoglaló és betekintés az 5. Unesco Most Téli iskola esemény panelbeszélgetéseiről és műhelymunkáiról
UNESCO MOST Téli Iskola - Rugalmasság bizonytalanság idején
Idén ötödik alkalommal rendezzük meg az UNESCO MOST Téli Iskolát, amelynek idén fő témaköre és címe a "Rugalmasság bizonytalanság idején: Békeépítés kultúra és oktatás révén" lesz.
Európa jövője globális kontextusban - Demokrácia és tekintélyelvűség a Balkánon a kommunizmus után
Az iASK intézete bemutatja az Európa jövője globális kontextusban előadássorozatának kereteiben Prof. Dr. Nebojša Vladisavljević előadását “Demokrácia és tekintélyelvűség a Balkánon a kommunizmus után” címmel
Tudomány a kocsmában - Örökléstan Mendel előtt Kőszegen
A Felsőbbfokú Tanulmányok Intézetének és a Pannon Egyetem Kőszeg Kampuszának közös előadás-sorozata november 2-án (szerdán) Poczai Péter növénygenetikus kutató kollégánk előadásával folytatódik.
Nemzetközi Kraft Konferencia – (Újra)Kapcsolódás
Kreatív város, fenntartható vidék (Kraft) konferencia az FTI-iASK szervezésében. Helyszín: Kőszeg, Zwinger és Zoom-platform. Időpont: 2022. szeptember 18-19.
Európai Blue Sky Konferencia – Az európai átalakítás törésvonalai és frontvonalai
Az európai átalakítás törésvonalai és frontvonalai 2019. november 7-10. között Budapesten az MTA Zenetudományi Intézetében Az esemény angol nyelvű!
Európa jövője globális kontextusban - A frontvonalban – A civil társadalom válasza az európai háborúra
Az iASK intézete bemutatja az Európa jövője globális kontextusban előadássorozatának kereteiben kerekasztalbeszélgetésünket a “A frontvonalban – A civil társadalom válasza az európai háborúra” címmel