Európai Blue Sky Konferencia

Hírek és események

Interdiszciplináris párbeszéden keresztül megérteni egymás vízióját

A Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete által szervezett, nagyra becsült partnerekkel – többek között az UNESCO Kulturális Örökség-menedzsment és Fenntarthatósági Tanszékével, a Magyar Tudományos Akadémiával, a Pannon Egyetem Kőszegi Kampuszával és a Társadalomtudományok és Európa-tanulmányok Intézet Alapítvánnyal (ISES Alapítvány) – együttműködve ez a rangos konferencia különböző területekről érkező szakértőket hoz össze, hogy komplex globális kérdésekkel foglalkozzanak.

A Blue Sky Konferencia az átalakító változások katalizátoraként szolgál, arra ösztönözve a résztvevőket, hogy lépjenek túl a hagyományos határokon, és képzeljék el a globális kihívások merész és innovatív megközelítéseit. Az interdiszciplináris kutatásra és az innovatív megoldásokra összpontosító konferencia nemzetközi elismerést szerzett a tudás határainak feszegetése és az együttműködés elősegítése iránti elkötelezettségéért.

A Blue Sky Konferencia a globális örökséget vizsgálja, a jövő műveltségét ápolja, és innovatív megoldásokat dolgoz ki az egymással összefüggő válságok kezelésére. Az interdiszciplináris párbeszéd előmozdításának és a holisztikus perspektívák felkarolásának célja, hogy segítsen egy fenntartható és befogadó világ megteremtésében.

 A Blue Sky Konferencia különböző területek szakértőit és kutatóit gyűjti össze egy interdiszciplináris párbeszéd keretében a globális kihívások kezelése érdekében. A hangsúly az innovatív megoldások, a jövő műveltségének és a globális örökség megőrzésének vizsgálatán van.