Kategória

Kutatás és tanulmányok

Keresési találatok a(z) Nemzetközi Nyári Egyetem kifejezésre.

Találatok száma: 7
XXIII. Nemzetközi Nyári Egyetem: Európa a változás viharában – Kelet-Európai forgatókönyvek
Huszonharmadik alkalommal rendezi meg Nyári Egyetemét Kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (iASK) és a Társadalmi és Európai Tanulmányok Intézetével (ISES) és a Pannon Egyetemmel együttműködve, a Közép-Európai Kezdeményezés (CEI) támogatásával.
XXVIII. Nemzetközi Nyári Egyetem
A 28. Nemzetközi Nyári Egyetem egyedülálló platformot kínál arra, hogy exkluzív betekintést nyerhetünk a nemzetközi szervezetek belső működésébe és stratégiáikba a globális problémák, például fegyveres konfliktusok, humánbiztonsági válságok, migráció és a mesterséges intelligencia gyors fejlődése kezelésére.
XXVII. Nemzetközi Nyári Egyetem – Trónok harca Kelet és Nyugat között
A 27. Nemzetközi Nyári Egyetem a geoszféra átalakulására összpontosít, és azt vizsgálja, hogy a globális szintű hatalmi eltolódások hogyan befolyásolják a politikát, a gazdaságot, az ökológiát, a technológiát és a kultúrát.
XXVI. Nemzetközi Nyári Egyetem – Közép-Európai Tangó a globális tánciskolában
A 26. Nemzetközi Nyári Egyetem eseménysorozat a Közép-Európai Tangó a globális tánciskolában címmel várja az érdeklődőket. A világjárvány okozta problémák feldolgozásához és megértéséhez interdiszciplináris megközelítésekre van szükség.
XXV. Nemzetközi Nyári Egyetem – Keringő a bizonytalansággal
Vegyél részt a XXV. Nemzetközi Nyári Egyetemen következő eseményén és kapcsolódj be beszélgetésekbe, előadásokba "Megpróbáltatások és átalakulások Közép- és Kelet-Európában 1989-től a COVID-19-ig" témákban!
XXIV. Nemzetközi Nyári Egyetem – 1989-2019 – 30 év múltán – Közép-Európa globális szemszögből
A XXIV. A Nemzetközi Nyári Egyetem az „1989-2019: 30 év multán – Közép-Európa globális szempontból” címmel lehetőséget nyújt a társadalomtudósoknak, politikai döntéshozóknak, kutatóknak és diákoknak, hogy találkozzanak és megvitassák a korszak aktuális kihívásait és a nemzetközi együttműködéssel kapcsolatos legfontosabb kérdéseket
XXII. Nemzetközi Nyári Egyetem – Válságok és túlélőgyakorlatok
A Kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete 2017. augusztus 21. és szeptember 01. között adott helyet a 22. Nemzetközi Nyári Egyetemnek, mely a hagyományoknak megfelelően nem egy szűk szakmai tudás szegmenst vett célba, hanem olyan előadásoknak és kerekasztal beszélgetéseknek adott helyet, amelyek a világ, s benne Közép-Európa állapotáról tudósítottak.