Események

Hírek és események

Keresési találatok a(z) Nemzetközi KRAFT Konferencia kifejezésre.

Találatok száma: 7
Nemzetközi KRAFT Konferencia - 9. Kreatív város - Fenntartható vidék
Idén a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI-iASK) kilencedik alkalommal tartja meg éves tudományos-szakmai konferenciáját a Kreatív város – Fenntartható vidék (Kraft) koncepció tágan értelmezett témaköréhez igazodóan.
Nemzetközi Kraft Konferencia – (Újra)Kapcsolódás
Kreatív város, fenntartható vidék (Kraft) konferencia az FTI-iASK szervezésében. Helyszín: Kőszeg, Zwinger és Zoom-platform. Időpont: 2022. szeptember 18-19.
Nemzetközi KRAFT Konferencia - Kreatív közösségek és hálózataik – a fenntarthatóság nyomában
VII. Nemzetközi KRAFT Konferencia Kőszegen amelynek előadásai és beszélgetései a "Kreatív közösségek és hálózataik – a fenntarthatóság nyomában" témakör köré épülnek.
Nemzetközi KRAFT Konferencia - Táguló horizontok
A VI. KRAFT Konferencia Kőszegen az iASK szervezésében, melynek célja, hogy origója legyen a Nyugat-Pannon régió jövőjéről való új szemléletű gondolkodásnak, megteremtse a közös jövő-tervezés és a cselekvés elsődleges platformját.
Nemzetközi KRAFT Konferencia - Léptékváltás - egy történelmi régió újrafogalmazza önmagát
Az 5. Nemzetközi KRAFT Konferencia Kőszegen az FTI-iASK szervezésében amely ezúttal a Nyugat-Pannon régió kis- és középvárosairól szól: egyéni és közös sikereikről, a megújulás és útkeresés öröméről és kihívásairól, az együttműködés új szellemének kibontakozásáról.
Nemzetközi KRAFT Konferencia - A regionális és lokális fejlődés fenntarthatósági aspektusai
A III. Nemzetközi KRAFT Konferencia – a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete szervezésében, melynek fő témája A regionális és lokális fejlődés fenntarthatósági aspektusai
Nemzetközi KRAFT Konferencia - Kreatív város, fenntartható vidék
Az iASK szervezésében második alkalommal kerül bemutatásra a Nemzetközi KRAFT Konferencia, melynek fő témája a Kreatív város, fenntartható vidék