Kutatás és tanulmányok

Socio Summit – Első Nemzetközi Socio-Kraft Konferencia

2022. június 9-10-én, a gyönyörű és történelmi Kőszeg városa ad otthont a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI-iASK) által szervezett Első Nemzetközi Szocio-Kraft Konferenciának, amelyhez személyesen és online is csatlakozhat

A konferencia fókuszában a szociális szolgáltatási szektor társadalmi küldetése, az ehhez kapcsolódó aktuális hazai és nemzetközi kihívások állnak. A programban a szakterület elismert kutatóival és gyakorló szakembereivel közösen gondolkodunk a szociális szolgáltatók közösségi és társadalmi szerepét, belső és külső erőforrásait, a humán ágazatok közötti szinergiákat érintő aktuális kérdésekről hazai és nemzetközi színtereken, továbbá kísérletet teszünk a reziliens működési modellek fejlesztési lehetőségeinek bemutatására. A szakmai előkészítésben a szervező Intézet együttműködő partnere a Semmelweis Egyetem Szociális Vezetőképző Tudásközpontja.

A kétnapos eseményen szakmai előadások, interaktív szekcióülések és poszterszekció formájában zajlik a gondolatok, friss kutatási eredmények, vélemények és tapasztalatok cseréje magyar és angol nyelven. A konferencia második napján „café”-t szervezünk, ahol lehetőség lesz kapcsolatépítésre, és közvetlen tudásmegosztásra.

További információ és regisztráció – előadás tartására, poszter bemutatására, részvételre – a www.sociosummit.hu oldalon. Előadás tartására, poszter bemutatására 2022. április 30-ig jelentkezhet a regisztrációs felületen absztrakt és rövid önéletrajz feltöltésével.

Az eseményt követően konferenciakötetet jelentetnek meg a szervezők. Publikációs szándékát magyar és angol nyelvű absztrakt megküldésével jelezheti a [email protected] elérhetőségen 2022. április 30-ig.

A konferencia szervezőinek a [email protected] elérhetőségen írhat.

Találkozzunk Kőszegen a SOCIO SUMMIT-on!