Kutatás és Tanulmányok

Pók Attila: Okos és jó városok (Magyar Tudomány, 2017.)

Mikor lehet sikeres, sokak által olvasott és a témakör szakemberei által elismert egy tudományos kutatások eredményeit összefoglaló könyv?

Mindenekelőtt akkor, ha a szerző olyan témát választ, ami nem pusztán őt érdekli, hanem könyve érdemi problémához új szempontokat adó, meggyőzően érvelő érdemi hozzászólást is nyújt. Sokat segít, ha a szerző már korábbi műveivel is bizonyította szakértelmét, nem egyszer pusztán neve kelti fel a potenciális olvasó érdeklődését. Mindez persze korántsem elég a sikerhez, a szerző tehetsége és kreativitása általában nehezen bontakozhat ki, ha nem élvezheti egy megfelelő szellemi és intézményes környezet támogatását.

Pók Attilának (FTI-IASK kutató) Z. Karvalics László: Okos városok, kérdő- és felkiáltójelekkel (Tudósítás két kőszegi KRAFT-évről) c. könyvéről írt teljes – a Magyar Tudományban megjelent – szemléjét ITT olvashatják! 

 

Z. Karvalics László: Okos városok, kérdő- és felkiáltójelekkel

Tartalomjegyzék

2017
175 oldal
987-615-80529-5-5

Ár: 2980 Ft

A könyv megvásárolható a kitöltött és aláírt megrendelőlap az [email protected] e-mail címre való megküldésével. A megvásárolni kívánt kötetet postán juttatjuk el, ennek költségei a vásárlót terhelik.