Kutatás és tanulmányok

Köszönet és hála – Egy Kőszegi Kampuszos diák levele

Kedves Jensen és Miszlivetz Professzorok!

Nagyon hálás vagyok a támogatásért az egyetemi kampusz összes oktatójának! Segítségük nélkül talán soha nem tudtam volna befejezni a tanulmányaimat. Nagyon nagyra értékelem, ahogyan tanítottak, valamint a sok hasznos és tanulságos ismeretért, amelyeket 2 év alatt elsajátítottam. Úgy érzem, hogy sokat fejlődtem az első találkozás óta.

A vietnami Ho Si Minh Nemzeti Politikai Akadémia nemzetközi együttműködési osztályán dolgozom. Mindenképpen bemutatom és ajánlani fogom az Önök programjait minden diáknak és munkatársnak. Remélem, hogy az Akadémiánk és az FTI-iASK között a kölcsönösség alapján létrejöhet egy olyan együttműködés, melynek keretén belül a  a jövőben közös konferenciákat, szemináriumokat szervezhetünk, illetve a hallgatók és oktatók cseréjét is megoldhatjuk.

Végül, de nem utolsósorban, nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen értékes és érdekes helyen tanulhattam, mint Kőszeg. Rengeteg kedves emberrel ismerkedhettem meg. Őket és az élményeket, és persze a várost örökre a szívemben fogom őrizni.

Még egyszer nagyon köszönök mindent!

Remélem, hogy a közeljövőben lesz még alkalmam találkozni és együtt dolgozni Önökkel.

Minden jót kívánok az életben!

Üdvözlettel, Huong

p.s. „Így maradt meg Kőszeg az emlékezetemben”